top of page
  • sinikkamantysalo

Esikoiskirjan syntymäpäivä
Ei kenenkään oma-proosarunokirjalla on

1-vuotissyntymäpäivä.


Tämän juhlistamiseksi on paikallaan julkaista muutama kuvamuisto kirjan ja kirjoittajan ensikohtaamisesta 2022. Kymmenen laatikkoa saapui painosta ihmeteltäväksi. Hetken kanssani jakoi ystäväni, kirjan taittaja ja kuvittaja Marsa Pihlaja.


Upea oma matka sanoista kirjaksi. Ja yhteinen inspiroiva matka kirjan visuaalisuuden ja taiton äärellä Marsan kanssa. Taitelija järjesti minulle luonaan aivan ihanan ensijulkkarihetken.IIK! Mitä täältä tulee...?!

Että sitten oikein kaksi kottikärryllistä ja vähän kolmattakin tuli tilattua. Tjaa-a, mihinhän näitä nyt sitten lähtisi jakamaan?


Omakustannekirja on aina valtava työ. Sen tietää jokainen prosessin läpikäynyt. Kirjoittajalla onkin lukuisa määrä mandaatteja matkassaan. Hän on kustantaja, kustannustoimittaja, markkinointitoimisto, viestintätoimisto, kirjanpitäjä, verkostoituja, kulkukauppias, lahjoittaja, somettaja, lähestyjä, puhuja, tekijä ja näkijä. Ym.


Olen avannut lokakuun / 2022 blogissani kirjan ja kirjoittajan matkaa laajemmin. Uuttakin kuulumista on tulossa. Kirjan ja kirjoittajan matka kun on jatkuvaa liikettä. Ja se on parasta se!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page