top of page
  • sinikkamantysalo

Pukinkonttiin kirja maailman pienimmästä Kirjakaupasta!

Saamastani lukijapalautteesta rohkaistuneena tarjoan Sinulle mahdollisuuden hankkia,

Ei kenenkään oma – runokokoelma ystävähintaan. Lukijoiden viesteistä tunnistan kirjan vaikuttavan ja tuovan valoa monelle. Siksipä siis jouluinen kirjaviesti Sinulle.Runokokoelman säkeet kertovat lähtökohdiltaan jostain erityisestä. Näkymättömistä tunteista, puhumattomista lauseista, koetusta ja eletystä lyriikan keinoin. Kirjaa voi kutsua monella tavoin myös rakkauskertomukseksi. Rakkauden teoilla on vain eri sävyt. Ja valo on läsnä.


Kirja on myös henkilökohtainen kirjallisessa muodossa toteutettu lapsen oikeuksien teko ja mahdollistunut perheen taloudellisella tuella, eikä teoksen tuottamiseen ei ole käytetty yhteiskunnan tai säätiöiden apurahoja.


Pukinkonttiin tietona, että otan mielelläni vastaan myös kutsuja tulla keskustelemaan ja/tai puhumaan niin runojen avaamasta maailmasta kuin kirjoittamiseen liittyvistä kuulijaa kiinnostavista kokemuksistaSydämenlämpöisin valoisan Joulunajan terveisin!

Sinikka Mäntysalo-LamppuLukijakokemuksiaPukinkonttiin hinnat Sinulle: 1 kirja 20 e, 2 kirjaa 30 e, 3 kirjaa 42 e, 4 kirjaa 52 e,

5 kirjaa 65 e, 10 kirjaa 130 e. Hinnat ovat omakustannushintoja (sis. alv 10 %).

Lähetyskulut lisätään postin hinnaston mukaisesti.


Tilaa tästä erikoishintaanYhteystiedot

sinikka.mantysalo@gmail.com

040 845 2549

Ranatie 12, 02780 Espoo

www.sinikkamantysalo.fiViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page